Locatie

De bijeenkomsten en workshops vinden plaats in een Yurt op een heel bijzondere locatie.

Een yurt (uitspraak: joert) is een traditionele ronde tent die oorspronkelijk vooral voor bewoning gebruikt wordt door rondtrekkende vee-nomaden, die leven in de koude droge steppegebieden van Centraal-Azië. Op dit moment woont 50% van de bevolking van Mongolië nog steeds in een yurt.

Onze yurt staat achter in de tuin in het buitengebied en is van alle gemakken voorzien. Met een diameter van 8 meter en drie ramen en een kachel erin, is het een heel ruime, lichte en warme ruimte geworden met prachtig uitzicht over de weilanden en de grazende schapen. Een mooie plek voor rust en reflectie en dus ideaal voor mensen die, weg van de drukte, willen werken aan persoonlijke groei. De yurt wordt gebruikt voor diverse groepssessies. Denk hierbij aan groepscoaching en -therapie, teambuilding, mindfulness en stiltedagen. Het is een prachtige plek in een inspirerende omgeving.BEREIKBAARHEID

De yurt van Yurt Meeting is makkelijk bereikbaar met de auto. Het ligt 5 km van de A1 tussen Amersfoort en Voorthuizen. Neem op de A1 afslag 15 naar Barneveld. Volg daarna de borden "Terschuur". Na 3 km kom je in het dorpje Terschuur. Neem daarna de 1e afslag rechts richting Zwartebroek. Je rijdt dan reeds op de Eendrachtstraat en verlaat na 200 meter de bebouwde kom. Yurt Meeting ligt na 400 meter aan je rechterhand, schuin tegenover nummer 37. Voer nummer 37 in je navigatie in.

Adres: Eendrachtstraat 16, 3784 KB Terschuur.

Op het terrein kunnen maximaal 10 auto's parkeren, dus probeer met andere deelnemers te poolen waar mogelijk.

Nadat je geparkeerd hebt, volg dan in de tuin de looproute via de bordjes "Yurt".


Yurt meeting