van harte welkom

Op deze pagina kun jij je inschrijven.

Ben je geïnteresseerd in de themabijeenkomsten? Schrijf je dan in voor de informatiemiddag op 26 januari. Je kunt dan kijken of het iets voor je is. Ons advies is om je op te geven voor alle zes bijeen-komsten. Niet alleen omdat de thema's aan elkaar verbonden zijn, maar ook omdat je dan volledig onderdeel kunt uitmaken van het groepsproces. Maar natuurlijk kun je je ook inschrijven voor één of meerdere bijeenkomsten die jouw specifieke interesse hebben.

BIJEENZIJN richt zich op elke volwassene (vanaf 21 jaar) die is geadopteerd, zowel interlandelijk als Nederlands geadopteerd. Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!!

Jouw investering

Deelname aan de themabijeenkomsten kost 45 euro per bijeenkomst. Als jij je van te voren inschrijft voor alle zes bijeenkomsten dan is de 6e gratis. Tijdens de bijeenkomsten kun je gebruik maken van gratis koffie, thee, water en versnaperingen. De tuin is vrij toegankelijk. Na elke sessie krijg je schriftelijke informatie over de behandelde theorie, oefeningen voor thuis en leestips (in een werkboek).

De prijzen voor onze workshops en lezingen variëren. Zie daarvoor de agenda: /agenda/workshops

Wij vinden het belangrijk om onze workshops, lezingen en themabijeenkomsten zo laagdrempelig mogelijk te houden door de kosten zoveel mogelijk te beperken. Heb je het financieel moeilijk en wil je toch deelnemen? Neem contact met ons op!
inschrijven

Wacht niet te lang met inschrijven. De belangstelling voor onze activiteiten is groot en de groepsgrootte heeft een maximum van 12 deelnemers. Vorig jaar hadden we wachtlijsten. Met jouw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan conform de Wet AVG.

Inschrijvingsformulier